www.wereld-weide.nl
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden + Levering

Verzenden

Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met EMS, DHL, UPS, Fedex. De meeste bestellingen worden verscheept via Internationale Express Mail Service en komen meestal binnen 7-10 dagen. We werken samen met EMS lange termijn. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website. Nadat de goederen zijn verzonden, zullen wij u een tracking-nummer voor het volgen van online direct via e-mail. Als je niet hebt ontvangen de scheepvaart kennisgeving, controleer dan uw e-mail box of neem contact met ons op. Bestellingen kunnen worden verzonden naar wereldwijd. Voor groothandel, neem dan contact met ons op.

Levering

Bij bestellingen internationaal is getransporteerd te bereiken het land van bestemming, kunnen zij worden onderworpen aan douane-inklaring procedures die vertragingen voorbij oorspronkelijke levering schattingen kan veroorzaken. Normaal gesproken, bezorging van pakketten nodig 7-10 dagen om aan te komen aan de vaak vervoerd landen, zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Andere landen moeten 10-15 dagen; verre landen moeten 15-25 dagen. Als u uw bestelling binnen de verwachte levertijd aangegeven tijdsbestek neem dan contact met ons hebben ontvangen, zullen wij antwoorden u en ze op te lossen als de eerste.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten belastingen of heffingen. Meestal zal uw bestelling niet in rekening worden gebracht van een douane kosten. In zeldzame gevallen, zouden orders worden gebracht van de douane vergoedingen die door uw land de douane, niet onze site, bent u verantwoordelijk voor de kosten zijn. Onze excuses voor het ongemak, maar we hebben geen controle over de douane-autoriteiten in uw land of een andere. Eventuele problemen, neem dan contact met ons op.